PA I SALUT

PA I SALUT

DELS GRANS ANCESTRALS AL PA D'AVUI

BARRIGA, XAVIER / CALLEJO, MARIA JESUS

21,90 €
IVA incluido
No lo tenemos, pero intentaremos consegu
Editorial:
GRIJALBO MONDADORI, S.A.
Año de edición:
2017
ISBN:
978-84-16220-66-3
Páginas:
192
Encuadernación:
Rústica
21,90 €
IVA incluido
No lo tenemos, pero intentaremos consegu

Xavier Barriga i María Jesús Callejo ens expliquen en aquest llibre tot el que s'ha de saber avui en dia sobre l'elaboració i el consum del pa.El pa és un aliment bàsic de la nostra dieta, malgrat que en els darrers decennis se n'ha disminuït el consum de manera injustificada. En aquest llibre es fa un recorregut complet pel món del pa i els cereals alhora que se'n reivindica el contingut nutricional.A Pa i salut. Dels grans ancestrals al pa d'avui s'hi explica com han canviat els hàbits d'alimentació a Espanya pel que fa al pa, quina quantitat de pa hauríem de consumir en funció de l'edat i el sexe, es desvetlla en què consisteixen les intoleràncies al blat, especialment la celiaquia. A més, s'hi revisen els diferents tipus de cereals, des dels blats ancestrals, com l'espelta o el kamut®, fins als anomenats pseudocereals, com la quinoa. Es desglossa com es diferencien quant al valor nutricional i quins són aptes per als celíacs. Tot plegat il·lustrat amb receptes boníssimes per fer pa a casa.Perquè aquest llibre promou, sobretot, el consum d'un pa sa i saborós, un pa de qualitat.

Otros libros del autor

  • PAN Y SALUD
    BARRIGA, XAVIER / CALLEJO, MARIA JESUS
    Xavier Barriga y María Jesús Callejo nos explican en este libro todo lo que hay que saber hoy en día sobre la preparación y el consumo saludable de pan.El pan es un alimento básico de nuestra dieta, aunque en los últimos decenios ha disminuido su consumo de forma injustificada. En este libro se hace un recorrido completo por el mundo del pan y los cereales y se pone en valor...
    No lo tenemos, pero intentaremos consegu

    21,90 €